sunt-drumuri-ce-ne-cauta-de-mult-si-ajung-la-noi-c-1_6b269e767179d7

Atunci cand atragem  lucrurile si evenimentele din viata noastra o facem printr-un sistem vibrational ce intra in concordanta cu Universul si Universul ne raspunde. Dar de multe ori ne intrebam de ce nu functioneaza. Pai sa va spun :

de fapt atunci cand nu ne dorim ceva ne concentram foarte tare asupra  a celui “ceva” pe care nu ni-l dorim ceva de genul “Doamne fereste sa….” . Acest lucru inseamna ca noi acordam atentie si transmitem viibratia emotionala Universului o data cu gandul despre acel “ceva”.

Daca ma concentrez pe frica de boala Universul aude doar “boala” si e posibil s-o primesc mai devreme sau mai tarziu. Nu are nici o legatura cu Karma. Personal nu cred ca ducem pacatele altora ci ne platim doar pacatele noastre. Noi suntem singurii raspunzatori ai destinului nostru.

Ca urmare cand acorzi atentie unui lucru pe care ti-l doresti cu gandul si cu inima si spui DA intri in vibratie si ajungi la proverbul: Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se intample”, dar si atunci cand acorzi atentie unui lucru pe care NU il doresti cu gandul si cu inima intri deasemenea pe aceeasi vibratie si primesti si ceea ce nu ti-ai dorit.

Ce poti face? SA NU ACORZI ATENTIE! Sa te detasezi de ceea ce nu iti doresti si sa faci bine sa iti alungi orice gand despre acel lucru. Detasarea te conduce spre starea de indiferenta despre care am vorbit iar tu nu mai vibrezi la unison cu Universul. Efectul: Universul nu-ti raspunde!

Vedeti cat de simplu e! Cand intelegi cum functioneaza iti vei putea domina gandurile si simtirea iar faptele tale vor decurge spre a obtine ceea ce iti doresti cu adevarat.

Ia o coala de hartie, imparte-o in jumatate si fa o lista cu DA adica cu ceea ce iti doresti cu adevarat si cu NU adica cu  ceea ce nu iti doresti si vrei sa elimini din viata ta.

Dupa ce ai terminat-o si te sfatuiesc sa nu te grabesti,  chiar daca iti ia mai multe zile, fa-o constiincios pana vei fi sigur ca aceasta e lista, rupe foia in doua iar listei cu NU da-i foc si incearca sa traiesti momentul de descatusare si de libertate.

Apoi priveste lista cu DA cu iubire si reciteste-o  incet, fara graba si traieste sentimentul realizarii punand in valoare imaginatia ta si vizualizandu-te a avea  deja lucrul dorit.

SUCCES!

Un antrenor de viata implinita!

Share this with your friends