Rocabinet.ro

Personal coaching & training

AMINTIRILE

                                                                                      Amintirile    –     Adevaratele cauze ale bolii

amintiri-50_ffaf5b31d9c8cf

 

Ceea ce am ajuns sa inteleg e ca la baza oricarui simptom, a oricarui stres sau a oricarei boli  cu care ne confruntam, fizica sau emotionala, stau emotiile, amintirile ingropate in subconstient pe care le-am uitat sau am vrut sa le uitam si le-am ingropat voit iar cand acestea sunt declansate,  incercand din cand in cand sa iasa la suprafata, in special atunci cand vorbim despre ele, trupul nostru reactioneaza,   Acest lucru inseamna ca nu suntem capabili sa ne adaptam si sa traim in prezent,  aici si acum,  iar trupul nostru reactioneaza de parca ar retrai ceva din trecut.

Dupa ce m-am luptat cu acea boala de care se tem toti m-am vindecat datorita cunoasterii de care am beneficiat si ajutorului Divinitatii cautand sa descopar, sa gasesc si sa inteleg adevaratele cauze ale bolii.

Atunci cand se manifesta o boala in viata noastra inseamna ca exista o componenta emotionala care ne da peste cap chimia corpului. Toate organismele din natura, toate animalele  sunt capabile sa reziste la stres pe termen scurt. Ganditi-va la cum se vaneaza una pe alta,  dar imediat ce au scapat de pericol sunt in stare sa-si reia viata fireasca. Animalele nu stau sa analizeze si sa disece ce li s-a intamplat cu o ora, o zi sau mai multe in urma. Ele traiesc pur si simplu fiecare moment al vietii primite de la Creatie. Aceasta e misiunea lor.

Oamenii, in schimb, se streseaza numai cand pronunta acest cuvant sres,  pentru ca apoi sa-si motiveze orice dereglare prin stres. Mi se pare cateodata ca incep sa fie chiar mandri ca au intrat in categoria celor stresati si daca tot au gasit motivul nu se mai straduiesc sa-l elimine. Accepta verdictul si-si continua viata in durere sau boala fara sa schimbe nimic!

Ar fi mult mai bine sa reflectam la vreo amintire amara care prinde viata si devine reala in prezent. Amintirea se poate reactiva la vederea unei imagini care pune in miscare niste senzori din creierul nostru sau a unui sunet care te face sa reactionezi.

Mintea se pune in miscare foarte rapid si creaza un gand prin care isi exprima amintirea sau experienta traita iar acel gand la randul lui creaza o emotie pe care noi o consideram corespunzatoare. Gandul si emotia produc efecte nocive asupra corpului prin efectul pe care il au asupra  sistemului imunitar in acel moment. Impreuna scad sistemul imunitar, raspunzator de aparitia unei boli.

La baza oricarui sindrom de stres sau boala se afla o amintire traumatizanta din subconstientul nostru.

Emotiile sunt forme de energie care se intrepatrund cu energia corpului punandu-l in echilibru sau in dezechilibru. Deci ceea ce simtim este vibratia energetica a acelei emotii iar fiecare emotie are o vibratie diferita.

Emotiile negative sunt ca niste sfere energetice care raman agatate de diverse organe din interiorul nostru si perturba activitatea normala a corpului pentru ca toate celulele si tesuturile acestuia sunt modificate.

Eliminarea vibratiilor negative aduce vindecare si sanatate. Eliminarea emotiilor de genul furie, agresivitate, ura, frica, neliniste, nesiguranta, ingrijorare, disperare, neputinta, depresie, tristete aduce sanatate.

Cu alte cuvinte daca gandul creaza emotia, daca emotia perturba corpul inseamna ca boala este provocata de gand iar un gand poate fi schimbat!

 

Share this with your friends

2 Comments

  1. Adevarat, trebuie doar sa ne gasim linistea, sa vedem bucuria din fiecare lucru marunt si luam ca atare toate incercarile. Foarte frumos articolul!

  2. Asa este! Mi-a placut articolul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

© 2020 Rocabinet.ro

Theme by Anders NorenUp ↑