DACA IMI SPUI CE TE DOARE PUTEM PREVENI O BOALA

 

download

 

Daca imi spui ce te doare si unde,  putem afla impreuna cauza emotionala a durerii.
Aflarea din timp a cauzei emotionale a unei dureri poate preveni o boala ulterioara. Corpul ne vorbeste intotdeauna si ne trage din timp semnalul de alarma privind sanatatea structurii lui.
Intr- unul din articolele mele v-am vorbit despre viziunea medicinii orientale in care numeste trupul caleasca, mintea vizitiul, caii emotiile noastre si cel mai important in calea vietii este calatorul necunoscut inconstientul. Acesta stie cel mai bine drumul pe care il avem de urmat iar cand ne abatem de la cale trimite mesaje vizitiului si daca acesta nu- l asculta atenteaza la caleasca pentru a oprii caii sa mearga pe un drum gresit. Sparge un geam, desumfla o roata, inteapa o usa, ceea ce este similiar cu expresiile uzuale pe care le folosim  “Ma doare o mana sau un picior” “Ma inteapa inima” M-a pus la pat raceala asta”
Astfel de exemple le puteti identifica in viata voastra sau a celor din jurul vostru. Daca dati atentia cuvenita unor semnale usoare puteti preveni boli mai mult sau mai putin grave.
Va pot da un exemplu al unui debut de tumora a colonului. Primul semn al acestei afectiuni a aparut la pacientul respectiv in urma cu zece ani inainte de a se instala creste tumora prin pierderea mirosului. A apelat la un medic orlist insa cauza descrisa de acesta a fost fumatul fara alte afectiuni. Neluand nici o masura si neschimband nimic in viata lui, cinci ani mai tarziu apare o deviere a degetului incisiv de la piciorul stang, ca semnal de alarma ca situatia se agraveaza.
Nici de data aceasta nu a aparut vreo schimbare in viata lui iar caii nu au mai stiut pe ce drum sa mearga intersectiile aparand una dupa alta.Emotiile traite ulterior au fost atat de puternice, suferintele au aparut una dupa alta incat intr-un final calatorul necunoscut din caleasca a provocat explozia unei rotii singurul mod de a o opri. Corpul si mintea aveau nevoie de un repaus dar automatismul in care individul isi traia viata si lipsa cunoasterii profunde a sinelui i-au adus boala.
Din pacate momentul schimbarilor radicale din viata noastra este aparitia unei boli.
De aceea imi place sa atrag atentia, intr-o mica masura ,celor din jurul meu atunci cand se vaita de ceva iar domeniul meu preferat este preventia.
De aceea metoda mea de coaching si de vindecare am numit-o Info_Soul_Energy pentru ca oamenii sa primeasca din timp Informatia, sa-si indrepte privirea si sa dea atentia cuvenita Sufletului pentru ca trupul sa-si recapete Energia benefica necesara sanatatii.

Gina Morosan

Antrenor de viata implinita

 

 

Share this with your friends