Life coaching-ul se adreseaza laturii personale a vietii tale :

Sanatate

Pentru o viata fericita si implinita sanatatea este cea mai importanta iar starea de vitalitate ofera puterea organismului vostru.

Pe calea recuperarii dupa o boala mai mult sau mai putin grava pacea, linistea bucuria, rasul sunt factori care te ajuta sa atingi mult mai repede vindecarea.

In prevenirea si combaterea obezitatii si mai ales in mentinerea greutatii dupa dieta cei in cauza trec prin tot felul de stari si intampina multe obstacole si au nevoie de sustinere permanenta.

Daca te confrunti cu astfel de situatii ai nevoie de un life coach! Contacti-ma!

Locul de munca:

Cel mai mult timp il petreceti la locul de munca iar activitatea voastra trebuie sa o faceti cu placere si sa va aduca satisfactie, sa fii fericit cu ceea ce faci.

Daca lucrurile nu stau asa ai nevoie de un life coach! Contacti-ma!

Familie

Familia are o influenta decisiva in viata voastra. Relatiile de familie au o amprenta in tot ceea ce faci sau intreprinzi si mai ales asupra intregii armonii a vietii voastre. Aparitia unui copil in viata ta este o schimbare radical si trebuie sa aduca multa bucurie. Pe de alta parte pierderea unei persoane dragi aduce suferinta existand o perioada de post deces ca in final sa accepti situatia si sa mergi mai departe in viata. Daca ai inceput sa simti o apasare si neimplinire ai nevoie de un life coach! Contacti-ma!

Relatii

Interactiunile voastre sociale pot fi o sursa de placere sau de durere. Este precum proverbul : “Părinţii ţi-i dă natura, prietenii ţi-i alegi singur”. Relatiile armonioase de acasa, de la locul de munca, cu prietenii, cu vecinii, etc fac din viata voastra una fericita si implinita. Daca lucrurile stau altfel aveti nevoie de un life coach! Contacti-ma!

Spiritualitate

Pentru a simti implinire, pace si bucurie trebuie sa ne stabilim un scop in sine, sau un model intr-o oarecare masura fara a depasi limitele. Numai asa ai sentimentul unui puternic ajutor din afara ta, te simti liber, increzator in tine, fara frica de actiune. Daca lucrurile stau altfel aveti nevoie de un life coach! Contacti-ma!

Mostenire

Stiu exact ce trebuie sa fac daca ar fi sa mor maine, ce mostenire sa las oamenilor. Acest sentiment apare in special la batranete cand stii ca la un moment dat trebuie sa pleci si ai de facut ceva ca sa nu te uite lumea, stii ce valori morale sau materiale sa lasi in urma ta. Daca lucrurile stau altfel aveti nevoie de un life coach! Contacti-ma!