„Cunoaşterea este o comoară, dar practica este cheia către aceasta.” Lao Tse

De ce sunt eu cel mai bun antrenor pentru tine?

Cand am inceput sa scriu pentru sectiunea “Despre mine” am constientizat frumusetea vietii mele foarte activa si imbogatita in permanenta prin cunoastere si actiune. Dupa 20 de ani in functia de general manager in care mentalul avea prioritate iar sufletul era pe planul doi a aparut un eveniment in viata mea care a schimbat ordinea in care ma ancorasem.

Sufletul a preluat conducerea si a dirijat caii emotiilor spre acea parte din dezvoltarea personala prin care eu la randul meu puteam sa daruiesc altora sanatate, ajutor in vindecare si imbunatatirea vietii personale.

Am vazut o minune de vindecare acolo unde doctorii nu mai dadeau nici o sansa si atunci am inteles mesajul medicinei sufletului, mintii si corpului si care este misiunea mea personala:

“ Eu am puterea de a ma vindeca pe mine.

Tu ai puterea de a te vindeca pe tine.

Impreuna noi avem puterea de a vindeca aceasta lume.”

Ce ma califica ca life coach?

Propria mea calatorie si practica in domeniul vindecarii sufletului, mintii si trupului a inceput de peste 7 ani si a inclus numeroase studii, exercitii, practica, experiente personale. Toate acestea vreau sa vi le impartasesc si voua si sa va daruiesc secrete pentru a atinge mai repede telurile voastre personale.

Ce am studiat? Iata:

  •  Radiestezie si inforenergetica:

Am studiat Radiestezia si Inforenergetica (grd.8) pentru a intelege din aceasta stiinta puterea Divinului in terapia spirituala si tehnici inedite de vindecare

  •  Usui Reiki, Karuna Ki, Seikim si Shamballa MDH

Am cunoscut si am preluat de la maestrul meu intelepciunea si puterea simbolurilor Usui Reiki, Karuna Ki, Seikim si Shamballa MDH pana am ajuns si eu la nivel de maestru pentru a putea practica terapia energetica in folosul meu si al celor din jurul meu.

  •  Consilier pentru dezvoltare personala

Ca sa inteleg mai bine mintea umana am urmat cursul de Consilier pentru dezvoltare personala si l-am intregit cu o multitudine de carti din domeniul psihologiei, al programarii neurolingvistice si al legilor Universale

  •  Formator

Cel mai aproape mi-a fost medicina sufletului, a mintii si a trupului din medicina chineza pentru a experimenta iubirea neconditionata si iertarea, cele doua elemente esentiale ale vindecarii. pe baza carora am creat cursuri si programe de formare benefice tuturor.

  •  Life coaching

Domeniul meu preferat in care pot combina toata cunoasterea si experienta pe care am acumulat-o si o pot impartasi tuturor celor care au nevoie. Asa cum e definit de Wikipedia : “ocazional, coaching-ul poate insemna o relatie informala intre doua persoane, dintre care unul are mai multa experienta oferind consiliere si indrumare pentru celalalt.”

Share this with your friends