download

 

Despre energie exista o intreaga literatura la nivel mondial. Nu mai e un secret pentru nimeni ca avem un corp energetic hranit cu energie universala, ca insasi corpul nostru este sustinut de centrii energetici si de meridianele energetice, verticale si orizontale.

Diferita este culoarea acestei energii. In terapia spirituala energia are culoarea alba, culoarea Luminii Necreate a Sfintei Treimi iar in medicina chineza are culoarea aurie concentrata in Dan Tian inferior sub forma unei sfere care sustine viata, in Reiki canalele energetice sunt deschise de simboluri si vine sub diverse culori.

Cea mai buna varianta de a aduce si de a folosi energia universala este meditatia. In aceasta metoda folosim meditatia universala pentru vindecare si tehnici de dinamizare a energiei.

As vrea sa va vorbesc putin despre ce face gandirea in timpul meditatiei. Meditatia este de fapt o stare de relaxare profunda a corpului si a mintii in timpul careia incercam sa accesam informatii de la nivelul inconstient si sa le decodificam prin constient.

O meditatie dirijata incepe intotdeauna cu un sfat din partea terapeutului: goliti-va mintea de orice gand….

Ei da, ce simplu ar fi dar aceasta instructiune de a opri fluxul gandurilor noastre sau de a le tria pe cele bune de cele rele este extrem de greu de pus in practica. A te detasa de la orice gand inseamna un exercitiu zilnic facut cu perseverenta poate ani de zile dar cu beneficii extrem de mari si de utile, inseamna a lasa orice gand privind activitatile tale sa plece.

La inceput poti ajunge la cateva secunde in care sa nu te mai gandesti la nimic si poti face aceasta concentrindu-te prin puterea mintii asupra unei imagini sau asupra unui singur gand benefic dar vei face ceva impus.

Meditatia trebuie sa fie ca un dans; scopul ei este sa-ti creeze o stare de bine aparte asa ca in meditatia universala nu alungam gandurile ci folosim puterea mintii pentru a transforma gandurile “rele” in ganduri “bune”.

Gina Morosan

Antrenor de viata implinita!

 

Share this with your friends