“O fiinta umana este un microcosmos, in timp ce natura in ansamblul ei reprezinta un macrocosmos. Ceea ce se petrece in microcosmos se petrece inclusiv in macrocosmos. La fel, ceea ce se petrece in macrocosmos se petrece inclusiv in microcosmos.”

20160117_170213

 

Meditatia este o metoda folosita adeseori ca forma de relaxare profunda, o metoda de aflare a informatiilor din inconstient prin crearea unei legaturi cu Sinele superior. Milioane de oameni de pe aceasta planeta mediteaza zilnic folosind tehnici vechi transmise din generatie in generatie sau tehnici speciale pentru a-si dezvolta anumite capacitati.

Oricum ar fi facuta, mediatia are un efect benefic asupra starii de sanatate sau poate fi folosita pentru armonizarea relatiilor interumane din viata noastra.  Secretul meditatiei consta in vizualizarea creatoare a fiecarui individ ceea ce creaza o legatura cu Universul si deschide aplicatia Legii atractiei.

In meditatiile deschise poti vizualiza orice: luna, soarele, o padure, un drum, etc care te pot ajuta sa gasesti un factor extern responsabil de problemele tale si care te poate ajuta in rezolvarea lor.

In meditatiile inchise vizualizarea este concentrata pe interiorul corpului iar tehnica se foloseste in special ca ajutor in vindecare si in aflarea cauzei emotionale a unei afectiuni mai grave sau mai putin grave.

De exemplu: iti poti vizualiza  inima; te concentrezi asupra ei, o auzi cum bate, o umpli de o lumina rosie, benefica, stralucitoare, culoare specifica sistemului circulator (sangele), o vizualizezi sanatoasa, ii  adresezi un salut plin de iubire si multumire inimii tale sanatoase. Prin aceasta tehnica simpla poti aduce inimii tale energia de care are nevoie sa se vindece punand in activitate sufletul, mintea si corpul tau (inima) pe de o parte si antrenezi toate fortele universale in vindecarea inimii tale, pe de alta parte. Prin aceasta tehnica amplifici energia interioara a corpului tau necesara vindecarii.

Meditatia universala este o mediatie combinata  care foloseste atat imagini din natura cat si imagini din interior realizand o comuniune intre suflet, minte, trup si Univers folosind toate formele de energie necesare sanatatii organismului uman. Maestrul Sha numeste aceasta tehnica combinata meditatia deschisa/inchisa prin care poti de exemplu vizualiza un astru, luna, soarele, in interiorul inimii tale ajutand la vindecarea acesteia,

Meditatia are rolul de a diminua in timp gandurile negative si de a oferi o minte pozitiva care aduce o stare speciala de liniste si bucurie.

Folosirea meditatiei cat mai mult si cat mai des va aduce la un moment dat o stare de vid interior, starea alpha, starea de liniste in care are loc deblocarea secretelor din sufletul tau, este starea in care mintea constienta tace si lasa sufletul sa vorbeasca, este momentul de wow! in care poti gasi cauza emotionala a unei probleme manifestate in viata ta- sanatate, greutate, relatii conflictuale, etc

Personal am aplicat tehnica meditatiei universale pentru  scaderea in greutate care combinata cu o alimentatie corespunzatoare a facut minuni fara un efort deosebit si fara a tine o dieta anume.

De altfel unul din programele lansate in cadrul Info-Soul-Energy este conceput pe pierderea in greutate.

Gina Morosan

Antrenor de viata implinita!

Share this with your friends