IMI CREEZ CU SUFLETUL SI MINTEA VACANTA DORITA!

vacanta-placuta-1_552572d8f2b1d3

 

Sunt deja o multime de oameni care au auzit sau care au aplicat legea atractiei in viata lor. Sunt si mai multi cei care ne vorbesc despre ea sau despre gandirea pozitiva ce reprezinta secretul a tot ceea ce ne dorim in viata noastra.

Sigur ar fi foarte frumos sa cer si in momentul urmator sa si primesc si asta pentru ca noi toti cerem tot timpul, cerem mereu, nu ne oprim niciodata pentru ca niciodata nu suntem cu adevarat multumiti, pentru ca viata insasi este in continua schimbare si apar evenimente noi care iar ne pun sa cerem . Dar cui cerem? Si noi ce facem atunci cand cerem ceva conform unei dorinte? Multi nu fac nimic si raman la stadiul de dorinta. Ei bine, traba ta este sa gasesti o cale prin care sa receptionezi un semnal radio sau un program transmis prin satelit prin care sa intri in vibratie cu Universul, sa reglezi receptorul cu emitatorul pe aceeasi lungime de unda.

Emotiile tale sunt cel mai bun receptor! Ele te anunta daca esti sau nu pe o vibratie corespunzatoare indeplinirii sau nu a dorintei tale; este o stare emotionala pozitiva pe care o simti, este o stare care transmite creierului ca se va indeplini acea dorinta, este o stare in care tu stii dar nu stii sa explici de ce simti asa.   Pentru ca dorinta ta sa se materializeze este nevoie sa iti pastrezi aceasta stare emotionala pozitiva care iti va arata si calea realizarii ei, sa nu te lasi sub influenta si rezistenta ulterioara a gandurilor negative emise de mintea constienta.

O cale de a lupta cu cu gandurile negative este crearea unei realitati virtuale.

Este ca si un joc pe calculator.  Iti creezi cu imaginatia ta intreaga scena a dorintei tale: locul unde se va desfasura intrand in toate detaliile: daca e afara sau inauntrul unei cladiri, in ce moment al zilei, seara sau dimineata, incearca sa simti ce temperatura este afara ca sa fixezi anotimpul, cu ce esti imbracat, ce este in jurul tau, obiecte sau oameni si alege acele obiecte si oameni care simti ca iti face placere sa fie cu tine.

Nu folosi realitatea virtuala pentru a indrepta o realitate prezenta pentru ca pierzi vibratia energetica. Scopul acestei modalitati este sa te simti bine in orice situatie si mai ales cand calatoresti sa ai o vacanta armonioasa ca sa te poti bucura de locurile ce urmeaza sa le vizitezi.

Imagineaza-te in locurile in care ai stabilit sa-ti petreci vacanta dar nu ramane prea mult acolo in realitatea virtuala pentru ca altfel vei incepe sa analizezi mult prea profund, sa judeci si risti sa nu-ti mai placa locul ales chiar daca ai platit deja biletul sau oamenii cu care vei pleca. Imagineaza-ti ascultand emotia pozitiva si satrea de bine si cand te simti bine schimba imaginea si treci la urmatoarea zi. O sa-ti creezi o vacanta virtuala  care se va transforma intr-o vacanta reala de vis!

Spor si succes!

Gina Morosan

Lifecoach&terapeut psiho-energetica

Share this with your friends