download

” Cel mai bun doctor este cel care ii invata pe oameni cum sa previna bolile nu cum sa le trateze”

Am gasit acest citat intr-o carte, nu mai stiu care, dar de atunci m-a obsedat gandul ca as putea darui oamenilor o metoda de preventie a bolilor si de mentinere a sanatatii.

Metoda INFO_SOUL_ENERGY este in primul rand o metoda de preventie si de mentinere a starii de sanatate dar in acelasi timp poate fi aplicata ca metoda complementara a medicinei alopate in vindecare, chiar a unor boli grele cum ar fi cancerul.

Principiul este foarte simplu : suprematia puterii sufletului asupra materiei, adica un suflet impacat si implinit aduce vindecarea, impacarea si implinirea mintii si a trupului.

Nu este usor sa ajungi la stadiul de impacare sufleteasca. Personal inca ma lupt cu situatii si incercari pentru a ajunge la idealul pe care mi l-am propus. Mi-am facut o scala de valori cu plusuri si minusuri care are undeva marcata o STARE DE INDIFERENTA. Aici vreau sa ajung si aici vreau sa raman pentru ca aceasta este starea cea mai buna a sufletului, starea in care te poti detasa de toate “nimicurile” vietii, este starea in care poti umple sufletul cu iubire, impacare si bucurie. Toate acestea reprezinta starea de vitalitate ce va aduce sanatatea!

M-a rugat o prietena sa-i definesc aceasta stare de indiferenta intr-un singur cuvant si nu mi-a venit altul in minte decat NESIMTIRE.

Marea majoritate a oamenilor folosesc cuvantul nesimtire sau nesimtit in contextul definitiei de lipsa de bun simt, una din explicatiile dex-ului,  dar NESIMTIRE mai are o definitie = indiferenta, raceala, lipsa de sensibilitate.

In cazul vindecarii sufletului aceasta indiferenta se refera la detasarea de preocuparea noastra fata de ceilalti sau de atitudinea celorlalti. Daca stati sa va ganditi bine de cate ori faceti ceva asteptati parerea celor din jurul vostru iar daca raportul cu ei este mai tensionat apare o frica la nivel subconstient de genul: “oare ce o zice sotul meu, mama, tata, copilul, etc….”

Recunoasteti ca si atunci cand oferiti un cadou celor dragi va puneti intrebarea : “Oare o sa-i placa?   Oare este ceva ce si-a dorit?”

Povestea pe aceasta tema este foarte lunga dar ceea ce vreau sa va spun este ca trebuie sa va preocupe starea voastra si nu a celorlalti. Daca voi simtiti bucurie atunci cand faceti acel cadou daca ii va place sau nu celuilalt nu are importanta. Este problema lui/ei daca nu stie sa-l primeasca si sa aprecieze mesajul sufletului tau dincolo de obiectul oferit.

Mi-am invatat copiii de mici sa se bucure pentru orice flecustet pe care il primesc de la oricine si sa spuna de fiecare data “Multumesc!”

Multumesc va auzi si Universul si tare ii va placea si iti va da ulterior ocazii multiple pentru a spune “Multumesc!” iar cand vorbim de sanatate sau vindecare numarul multumirilor se duce catre infinit.

Gina Morosan

Antrenor de viata implinita!

 

 

Share this with your friends