SUFLET = EMOTIE = STARE DE VITALITATE = VIATA 

images (1) - Copy

Asa definesc eu sufletul ca fiind viata insasi. Multi dintre oameni, concentrati pe materie nu au timp sa priveasca in interiorul lor sau in interiorul altora.

Comuniunea sufletului uman si interactiunea energetica a acestora aduc beneficiile vietii insasi.

Saluta sufletul tau in fiecare dimineata, umple-l cu bucurie si multumeste-i pentru ziua excelenta care incepe si vei vedea rezultatele.

Am incercat de multe ori acest exercitiu sa-mi dau seama daca functioneaza sau nu. De cele mai multe ori a functionat dar mi-a trebuit destul de mult timp sa inteleg secretul din spatele acestui algoritm programat constient. Plecam de acasa bine dispusa cu sufletul plin de bucurie, poate bagata de multe ori cu forta mintii si nu treceam de coltul strazii cand vreun sofer grabit ma scotea din starea de bine. Surprinzator este ca tocmai in acele zile incercarile de pastrare a starii de bucurie erau cu duiumul.

Retineti ca secretul si in cazul sufletului este MENTINEREA pe tot parcursul unei zile a starii de bucurie care aduce pacea, calmul si iubirea, virtuti care se revarsa inzecit asupra vietii voastre incepand cu sanatatea si abundenta pe toate planurile. Pastrarea calmului inseamna exercitiul rabdarii, rabdarea iti confera calm, ele se intrepatrund si ajuta mintea sa ia cele mai bune decizii.

Deciziile bune ne duc pe  calea cea mai buna si la acea viata implinita la care visam cu totii.

Baza lor este SUFLETUL ! Salutati-l in fiecare dimineata, zambiti-i si multumiti-i!

 

Gina Morosan

Antrenor de viata implinita!

 

 

 

 

 

 

 

Share this with your friends