Rocabinet.ro

Personal coaching & training

SUNTEM UNICI

 

20151019_161825

De fiecare data cand deschid pagina de facebook imi apare intrebarea: La ce te gandesti?
Dupa aceea ma uit ce au mai postat unii si altii dintre prietenii mei. Si uite asa am remarcat o gramada de postari care au ca titlu ceva de genul : Leacul care vindeca cancerul ascuns de unii sau de altii…., leacul care vindeca x boli, etc.
Mai grav este ca ceilalti le share-uiesc fara macar sa stie de ce sau despre ce e vorba.
Asa m-am gandit sa va spun dragii mei ca sfaturile nu se dau decat daca ai trait aceasta experienta.
Si pentru ca eu am trait-o si m-am vindecat va pot spune tuturor ca vindecarea vine NUMAI din combinarea metodelor medicinei alopate cu medicina alternativa, ca una fara alta nu merge si acest lucru este simplu de inteles:
Medicina alopata ajuta corpul fizic – nu putem exclude ajutorul medicilor ca ar insemna sa ignoram progresul facut de-a-lungul anilor.
Medicina alternativa lucreaza pe suflet si minte completand metodele medicinei alopate. Fiecare individ care accepta ideea unei tehnici terapeutice complementare se va indrepta spre una dintre ele cu care sufletul sau rezoneaza.
Este inutil sa incercam sa convingem oamenii ca un leac sau o metoda este universal valabila. Unicitatea ne deosebeste .
Eu pot sa va spun ca am incercat mai multe metode din terapia alternativa pana am simtit rezonanta sufletului cu una dintre ele din domeniul psiho-energetic cu o mare putere de vindecare.
Ascultati-va sufletul, urmati calea pe care v-o indica si minunea vindecarii va apare. Daca simtiti ca nu e pentru voi vreo tehnica uitati-o si cautati singuri alta. Nu ascultati de sfaturile celor din jur pentru ca nu ei traiesc experienta voastra.
Daca nu va da inima ghes sa mergeti la vreun terapeut indicat de cineva, nu va duceti si cautati altul.
Calea este data de suflet iar sufletul va vorbeste prin emotii.
Succes!
Gina Morosan
Life coach& terapeut

Share this with your friends

1 Comment

  1. Adevarat! Daca toata lumea ar constientiza…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

© 2020 Rocabinet.ro

Theme by Anders NorenUp ↑